JEDNAKOST U SLOBODNO VRIJEME

JEDNAKOST U SLOBODNO VRIJEME

“Jednakost u slobodno vrijeme!” jednodnevni je događaj koji smo proveli dana 14.06.2022 na ŠRC Jarun sa partnerskim udrugama “Argo” i “Osit” iz Bjelovara.

Aktivnost se provela u sklopu EU projekta “Činimo više-dišimo zajedno” kodnog broja UP.04.2.1.11.0103
Aktivnost ima karakter socijalnog uključivanja osoba s poteškoćama u društvenu aktivnost u svrhu doprinosa poboljšanju psihofizičkog stanja, na način da se osobe s poteškoćama uključe u aktivnosti rekreacije i sporta.
Pedesetak štićenika udruge “Osit” okušalo se u veslanju na zelenom zagrebačkom jezeru Jarun uz stručnu podršku veslača sportske udruge “Argo”. Zadovoljstvo na licima teško su mogli sakriti, kako osobe s intelektualnim teškoćama tako i svi ostali članovi udruga koje su sudjelovale u provedbi aktivnosti.
Podržali su nas i naši vjerni trkači, koji su otkrili da osim talenta za trčanje imaju i drugih, u ovom slučaju za veslanje.
Nakon napornog veslanja svi smo se družili uz mirisni ručak i kroz razgovor slagali dojmove o prekrasno ispunjenom danu.
Zajednički projekt “Činimo više-dišimo zajedno” donosi nova, dragocjena iskustva nama i partnerskim udrugama, te se iskreno nadamo da će se naša suradnja nastaviti i po završetku ovog zajedničkog projekta!
Hvala svima koji su nam se pridružili, za sve ostale dijelimo slike da vidite kako smo uživali!

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Sadržaj ovog teksta i web stranice isključiva je odgovornost udruge „Plava krila“

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

No Comments

Post A Comment