PROJEKTNE AKTIVNOSTI – „ FINANCIJSKO UPRAVLJANJE UDRUGAMA“

PROJEKTNE AKTIVNOSTI – „ FINANCIJSKO UPRAVLJANJE UDRUGAMA“

Jedna od aktivnosti koja je obuhvaćena projektom „ Činimo više – dišimo zajedno“ bila je i edukacija o financijskom vođenju udruga.

Edukacija je bila raspoređena u 6 online radionica putem ZOOM-a, svaka u trajanju od 4 nastavna sata.

Predavačica je bila gospođa Monika Petrovečki, vlasnica Računovodstveno-knjigovodstvenog obrta Monika Petrovečki i Petrovečki konzaltinga d.o.o. iz Varaždina, višegodišnja predavačica na Akademiji za poduzetništvo (www.azp.hr) i od nedavno predavačica na RRIF-u u Zagrebu.

Za gospođu Moniku imamo samo riječi hvale, izuzetno profesionalna i puna korisnih informacija, učinila je da nam predavanja budu zanimljiva i nadasve korisna za uspješnije vođenje naših udruga, vjerujemo da će se svi polaznici sjetiti njezinih korisnih savjeta u ključnim trenutcima. Kako bi podsjetnik imali trajno, dobili smo sve prezentacije i moći ćemo ih koristiti u budućnosti.

Radionice su trajale od 31.03. -05.05.2022.u večernjim satima, a teme radionica bile su :

1. Uvod u neprofitne organizacije

2. Ljudski resursi

3. Računovodstvo

4. Financijsko izvješćivanje

5. Financijsko planiranje

6. Financijsko upravljanje

Radionice je slušalo osmero polaznika, kako članovi naše udruge, tako i članovi partnerskih udruga “Argo” i “Osit” iz Bjelovara. Ovom aktivnošću potvrdili smo da je od izuzetne važnosti educirati se i na taj način ojačati udruge novim spoznajama. Nadamo se da će stečena znanja i iskustva biti korisna našim članovima i zajednici općenito.

 

 

Ova projektna aktivnost jedna je od aktivnosti u sklopu projekta „ Činimo više –dišimo zajedno“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

 

Sadržaj ovog teksta i web stranice isključiva je odgovornost udruge „Plava krila“

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

No Comments

Post A Comment