PODIJELJENA MIRISNA DONACIJA ČLANOVIMA UDRUGE PLAVA KRILA

PODIJELJENA MIRISNA DONACIJA ČLANOVIMA UDRUGE PLAVA KRILA

Krajem mjeseca listopada u udruzi „Plava krila“ je bilo izuzetno radno. Pakirali smo poklone za naše članove! Nadam se da će svi koji ovih dana dobiju paketić na kućnu adresu biti ugodno iznenađeni i obradovani.

U suradnji sa tvrtkom „LUSH Croatia“ uspjeli smo das za naše članove osigurati jednu lijepu, korisnu i mirisnu donaciju povodom mjeseca studenog. Naime, studeni je mjesec koji je posvećen podizanju svijesti o svim respiratornim bolestima, pa tako i podizanju svijesti o plućnoj hipertenziji. Za nas je to bila idealna prilika da članovima podijelimo ovu vrijednu donaciju.

Budući da su većina naših članova žene, proizvodi su kao stvoreni za njih, pregršt mirisnih kugli za kupanje, šamponi i regeneratori za kosu i tijelo. Također, brinemo i o našim muškim članovima, pa se tu našlo i nešto proizvoda za brijanje i njegu lica, sapuna i slično. Uglavnom, od svega pomalo. Mi smo prezadovoljni, a nadamo se da će biti i naši članovi.

Paketi su posljednjeg radnog dana listopada krenuli diljem Hrvatske prema svojim korisnicima i nadamo se da će ih razveseliti. Još jednom se zahvaljujemo našim suradnicima i donatorima.

Za kraj, moramo naglasiti da nam je neizmjerno žao što ne možemo virtualno podijeliti ovu eksploziju mirisa!

No Comments

Post A Comment