Međunarodni dan plućne hipertenzije 2020

plava krila

Međunarodni dan plućne hipertenzije 2020

Ove godine zbog pandemije Covid -19 prisiljeni smo Svjetski dan plućne hipertenzije obilježiti drugačije nego prijašnjih godina. Budući da je očuvanje zdravlja na prvom mjestu, svi naši članovi pridržavaju se uputa stožera i izbjegavaju kontakte, ili ih svode na minimum.

Zbog spomenutih razloga odlučili smo ovogodišnju kampanju provesti on line i pozivamo vas da nam se pridružite u tome i pomognete da unatoč poteškoćama obilježimo naš dan, i dodatno poradimo na podizanju svijesti o teškoj bolesti s kojom se borimo.

Kampanja “Plave usne” osmišljena je na način da vrlo lako možete sudjelovati u njoj. Dovoljno je da u aplikaciji Snapchat pronađete filter Glitter lips, odaberete od ponuđenih boja plavu i tako se slikate. Slike nam šaljite putem naše fb stranice PH-Plava-krila-Croatia i koristite hastag  #plaveusne  #plavakrila #bluelips #phaeurope #phcroatia #plucnahipertenzija #goodPHnews #WorldPHDay #pulmonaryhypertension

Istu kampanju provoditi će tridesetak zamalja Europe koje su ujedinjene u zajedničku udrugu PHA Europe, sa ciljem da plave usne preplave naše društvene mreže. Također na našoj fb stranici možete pronaći okvire za svoje profilne slike, koristiti ih za vrijeme trajanja kampanje te i na taj način pokazati podršku svima oboljelima od plućne hipertenzije.

plava krila

plava krila

 

No Comments

Post A Comment